Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت Sonarworks نرم‌افزار جدید خود را به قابلیت‌هایی مجهز کرده است که بیشتر و بهتر از گذشته تجربه گوش دادن به موسیقی را برای کاربران به ارمغان می‌آورد.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اینگجت، شرکت Sonarworks از سال 2018 میلادی فعالیت خود را باهدف افزایش کیفیت صدای قابل پخش از هدفون‌ها آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپلیکیشن این شرکت با نام True-Fi دارای بیش از 300 حالت صدای مختلف برای هدفون است و هزاران کاربران دستگاه‌های مختلف هوشمند در جهان به‌منظور گوش دادن به موسیقی این نرم‌افزار را دانلود کرده‌اند.

ازجمله مهم‌ترین ویژگی‌های هدفون و نرم‌افزارهای هماهنگ با این گجت‌ها، امکان تنظیم حجم صدای ورودی از هرکدام از گوشی‌ها است. از همین رو اپلیکیشن True-Fi دارای قابلیت‌هایی است که با آن می‌توان صدای ورودی به هرکدام از گوشی‌ها را تنظیم کرد. مثلاً برنامه را در حالتی قرارداد که صدای موسیقی را تنها از یکی از گوشی‌ها شنید.

هدفون‌ها در بین کاربران گوشی‌های هوشمند بسیار پرکاربرد هستند و در مواردی که کاربران نیاز دارد صدای تلفن همراه را تنها خود بشنود ضروری به نظر می‌رسند. حال اگر در مکانی خاص، تنها هدفونی در دسترس کاربر باشد که یکی از گوشی‌های آن دارای مشکل است، دستگاه نمی‌تواند کیفیت و حجم صدای ورودی به یکی از گوشی‌ها را افزایش دهد. در این زمان با کمک نرم‌افزار True-Fi به‌راحتی می‌توان صدای خروجی از دستگاه را تنها روی گوشی مورد نظر هدفون تنظیم کرد.

شرکت Sonarworks این امکان را برای کاربران مهیا ساخته است که هرکدام از گوشی‌های هدفون را مورد آزمایش قرارداد و در صورت تشخیص مشکل آن‌ها را تعمیر و یا تعویض کرد. هم‌چنین کاربران می‌توانند حساب کاربری خاصی را برای خود در این برنامه ایجاد کنند و آهنگ‌های موردعلاقه‌شان را ذخیره و بارها گوش دهند.

علاوه بر تمامی موارد ذکرشده خصوصیت کیفیت صدای دریافتی را نیز باید به مشخصه‌های اپلیکیشن True-Fi اضافه کرد. تنظیم میزان اکو و بیس موسیقی ازجمله مواردی است که در این قسمت از تنظیمات قرار دارد. نسخه هماهنگ با هر دو سیستم‌عامل اندروید و iOS در سه‌ماهه دوم سال 2020 عرضه می‌شود.

انتهای پیام/4133

منبع: آنا

کلیدواژه: موسیقی هدفون نرم افزار موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • چگونه یک تخت خواب دنج برای چیدمان رویایی بسازیم
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • میگل: ایران پادشاه فوتسال آسیاست اما به‌راحتی قبل نمی‌برد
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است